Fenomeno

Stories —

Making of & behind the scenes.

Shooting van een herfstige video in 34 graden

Begin november vond de Havenland run & walk plaats in Kallo. Een nieuw trail run en wandelevenement georganiseerd door Golazo. Er werd beroep gedaan op Fenomeno voor de productie van een wervende video trailer. Deze moest een mooi beeld scheppen van het event en de geïnteresseerden een duwtje in de rug geven om effectief in te schrijven. Pittig detail: de opnames vonden plaats in het midden van de - zeer hete - zomer, op een dagje van zo'n 34 graden. Toch moesten we ervoor zorgen dat het een beetje 'herfstig' overkwam. Vooral een zware opgave voor de figuranten die voor elk shot opnieuw hun jasje en trui moesten aantrekken. Wel leuk voor het stukje dat 's avonds werd opgenomen, toen was het aangenaam vertoeven aan de overs van de Schelde in Kallo (Beveren). Het resultaat kan je in de onderstaande video vinden.

Camera, editing: Bruno Keustermans
Drone shots: Erwin Tecqmenne
Foto's: Wilhelm Westergren