Fenomeno

Stories —

Making of & behind the scenes.

Opnames in Napoli met Dries Mertens

Begin april had ik het geluk naar Napels te kunnen gaan om een video te shooten met Dries Mertens, in het kader van de Future World Champion campagne voor AA Drink van het agentschap Sportizon.

De opnames gingen door in het trainingscentrum van SSC Napoli, dat gelegen is in Castel Volturno op zo’n 30 minuten rijden van het centrum van Napels. Alles behalve glitter & glamour hier: een troosteloze en vuile stad in handen van de Nigeriaanse maffia. Het trainingscentrum op zich was niet veel beter; alles behalve hetgeen je zou verwachten van een internationale topclub die al jaren meedraait in de Champions League.

Gelukkig maakte Dries dit ruimschoots goed met zijn open persoonlijkheid en optimale medewerking. Geen probleem om iets vier, vijf, zes keer opnieuw te doen. En zoals je kan zien op de foto’s, een gezonde interesse om zijn eigen acteerprestatie te herbekijken en indien nodig, te verbeteren.

In de korte behind the scenes video hieronder kan je ook zien dat het er best wel gemoedelijk aan toeging.

Foto’s: Wilhelm Westergren

De online commercial die we maakten voor AA Drink kan je bekijken in ons portfolio onder ‘work’.

“Spraying Dries Mertens” | Behind the scenes video