Fenomeno

Stories —

Making of & behind the scenes.

Allianz maakt van jou een betere bestuurder

De Allianz Bonus Drive app analyseert je rijgedrag op een aantal verschillende parameters zoals snelheid en remgedrag. Goede auto bestuurders kunnen zo een mooie korting krijgen op hun volgende autoverzekering. Om dit in de kijker te zetten gingen we met enkele spelers en medewerkers van RSC Anderlecht een testritje doen. De wagen werd voorzien van enkele GoPro camera’s en micro’s en presentator Bram Vandeputte zorgde ervoor dat het gesprek en de bestuurder de juiste kant op gingen! De video met speler Elias Cobbaut en Jeanke DeBock (materiaalman) kan je hieronder bekijken.

Agentschap: Sportizon
Camera/editing: Bruno Keustermans
Geluid: Johan Limbourg
Presentator: Bram Vandeputte

Het eerste deel met David Stegen en Alexis Saelemaekers:

De derde video met James Lawrence en Mousa El Habchi kan je hier bekijken.