Fenomeno

Stories —

Making of & behind the scenes.

Italian street food lovers

Italië heeft een heel speciale plaats in mijn hart. Er stroomt immers wat bloed uit de laars door mijn aderen. Daarnaast hou ik ook van lekker eten en is koken één van die dingen die ik elke dag met plezier doe. De content shooten van een vernieuwd Italiaans restaurant in Leuven leek me dan ook op het lijf geschreven.

Boccone is het nieuwe La Divina Commedia, een zaak in het centrum van Leuven op het Rector de Somerplein. Zij vormen zich recentelijk om van een ‘gewoon’ restaurant naar street food. Een hippe Italiaanse keet waar je focaccia, pasta, panini, etc. kan afhalen. Allemaal ‘fatta in casa’ met verse ingrediënten en veel liefde.

Die versheid en het ‘homemade karakter’ moesten ook tot uiting komen in de foto’s en video. De foto’s zijn van de hand van Wilhelm Westergren. De video zal pas klaar zijn tegen einde mei, want er staat eerst nog een tweede shooting op het programma. In tussentijd vind je hieronder een selectie foto’s die je zeker zullen doen watertanden.

Het nieuwe interieur van Boccone werd gedaan door Arnaud De Vicq (ga zeker eens kijken naar studioboite.be) en de huisstijl werd ontworpen door Treestar.