Fenomeno
_edit Wouter NL.00_01_05_09.Still006.jpg

Garmin | storytelling videos

Iedereen fietst, op zijn of haar manier. Het is ongelooflijk hoeveel mensen gebeten zijn door de fiets- of MTB-microbe. Eén van de dingen die bijna alle hedendaagse fietsers gemeen hebben, is dat ze willen meten. Garmin is wellicht hét merk bij uitstek dat je hierbij kan helpen.

Om de lancering van de nieuwe Garmin Edge 1030 te ondersteunen, ging Fenomeno in opdracht van het agentschap Sportizon op pad met verschillende Garmin ‘gebruikers’. Van elk van deze fietsfanatiekelingen maakten we een korte film die vertelt wat hun ervaring is en hoe zij de mogelijkheden van het toestel benutten. Zo ontstonden er negen video’s ‘uit het leven gegrepen’ die door Garmin op social media werden gepubliceerd en gepromoot. Hieronder vind je drie voorbeelden hiervan.

Garmin Cycling Stories | Rock 'n roll on a bike with Wouter Van Thienen

Wouter is een kersverse papa die met de fiets rijdt zoveel hij kan. Met inbegrip van de dagelijkse commute naar het kantoor van Vans in het centrum van Brussel.

Camera & montage: Bruno Keustermans

Garmin Cycling Stories | Aurélie Lampaert about her recovery

Aurélie Lampaert is zot van fietsen, vooral als het stevig omhoog gaat. Veel van haar doelen van 2018 heeft ze wel moeten opbergen vanwege een ernstige blessure aan de knie. Maar ze blijft niet bij de pakken zitten en denkt al aan haar ‘comeback’.

Camera & edit: Bruno Keustermans

Garmin Cycling Stories | Training beast Anton

Anton is een echt trainingsbeest. Hij werkt niet enkel zelf hard, maar zet ook heel wat anderen aan tot het opzoeken van de limiet op de fiets. Geruggesteund door de data van de Garmin natuurlijk.

Camera & montage: Bruno Keustermans
Vespa driver: Thierry De Ridder

garmin cycling roc d'ardenne-2.jpg
garmin cycling wouter.jpg
garmin cycling roc d'ardenne.jpg
garmin cycling wouter-2.jpg