Fenomeno
van tuijl new.jpg

Pick it | testimonial videos

Bedrijfsfilm

Pickit is een Leuvens bedrijf dat 3D camera’s en software voor robots maakt. Ze bestaan nog maar enkele jaren, maar hun product wordt wel al wereldwijd verkocht. Ze hechten veel belang aan hun video marketing strategie en werken daarvoor samen met Fenomeno. De testimonial video’s zijn hiervoor de belangrijkste. Deze geven hun product extra geloofwaardigheid omdat ze laten zien in welke toepassingen de Pickit camera wereldwijd wordt gebruikt.

KYB Americas Corporation

Video voor Pickit, opgenomen in Greenwood (IN, USA) bij KYB Americas Corporation.

Testimonial video Talen Tools

Deze video werd opgenomen bij het Nederlandse bedrijf Talen Tools, gevestigd in Staphorst. Het is een mooi voorbeeld van hoe de Pickit camera en software wordt ingezet om de productiecapaciteit te verhogen en de arbeiders te helpen bij de minder leuke taken.

Testimonial video Van Tuijl

Het afstapelen van zakken veevoeder van 25 kg was vroeger de taak van Pieter. Hij is dan ook bijzonder opgetogen met de komst van de Pickit camera en software. Deze zorgt ervoor dat het ‘unloaden’ automatisch gebeurt en dat hij zich kan concentreren op andere taken. Deze video toont hoe automatisering en tevredenheid van het personeel hand in hand kunnen gaan (opgenomen bij PC Van Tuijl, Kesteren - NL).

DSC05977.jpg
DSC05970.jpg
DSC05947.jpg
thumb video talen tools-3.jpg
thumb video talen tools.jpg