Fenomeno
DSC06220.jpg

Waar een wil is, is een wegske

Ik hou enorm van mountain biken. Dat is de simpele reden waarom ik echt graag één of meerdere video’s over mountain biken in België wilde maken. Zo ontstond, samen met Wouter Mertens en Michaël Janssens, het project ‘Waar een wil is, is een wegske’. Niks commercieel, gewoon vanuit ons buikgevoel.

Het uitgangspunt was: tonen dat je in België geweldig kan rijden, ondanks het gebrek aan ‘echte’ bergen. De spirit van de echte mountainbiker zit immers in je! Want geef toe; weinig dingen zijn mooier dan het verlangen te vervullen van naar buiten te gaan, de natuur in te ademen en een vet wegske in te knallen.

Deze video's moeten je instant goesting geven om dat ook effectief te doen!

Where there's a will, there's a trail | Episode 'hometrails'

Een ideaal moment om de schoonheid van het mountainbiken te vieren: een warme en lange zomer dag. Enkele vers geprepareerde trails rijden, een biertje pakken en de bbq aansteken. Optimaal genieten van de mogelijkheden van je home ground zeg maar.

Een film van en met Bruno Keustermans (camera, edit), Wouter Mertens (camera, drone) en Michaël Janssens (biker)
Opgenomen in Hoegaarden, Belgium

Where there's a will, there's a trail | Episode 'Love'

De derde episode van ‘Waar een wil is, is een wegske’ gaat over liefde. De liefde voor het mountainbiken, maar veel belangrijker nog… de liefde voor je familie, je vrouw en je kinderen. Dit korte portret toont dat je moet doen waar je van houdt, maar tegelijk moet je aan je geliefden de kans geven hetzelfde te doen!

Mountainbiker: Michael Janssens
Michaels familie: Geertrui, Mien, Liss, Pol
Filming: Wouter Mertens, Bruno Keustermans
Montage: Bruno Keustermans

Actie Bronni Hoegaarden 2.jpg
filter 3.jpg
hockay-3.jpg