Fenomeno
Actie Bronni Hoegaarden 3.jpg

About Fenomeno

 
Fenomeno is a digital content and storytelling video production company

Fenomeno staat voor doeltreffende visuele verhalen over en met fenomenale mensen en merken. Met dynamische en hoogstaande beelden vertalen we een idee op papier in een visueel sterk eindproduct, film of foto. Wij weten hoe we de boodschap van jouw bedrijf of organisatie in de verf kunnen zetten én in de juiste kleur.

Wij streven ernaar om topkwaliteit af te leveren. Of het nu gaat om een volledige marketing campagne of een korte online video, we zullen de opdracht met enthousiasme omarmen. We hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak, onze eigen creatieve stijl en de aandacht voor storytelling. Het maken van een film is een teamsport en het is altijd fijn om samen met de klant te kunnen meedenken en te werken naar een mooi eindresultaat.

“We vertellen het verhaal van fenomenale mensen en merken met sterke beelden”
DSC09795.jpg

Fenomeno is gespecialiseerd in corporate, sport en lifestyle content, maar eigenlijk voelen we ons in heel veel sectoren thuis, zolang het draait rond gepassioneerde mensen. We werken elk project af met dezelfde drive en goesting en laten graag een stukje van de fenomeno feel achter in jouw verhaal. 

Fenomeno is het geesteskind van Bruno Keustermans. Voor de grotere producties werkt hij samen met andere gepassioneerde vakmensen, gespecialiseerd in camera, licht, geluid, fotografie, etc. Het voordeel is dat we zo voor elke opdracht the right man/woman for the job kunnen vinden. 

Bruno is sinds zijn studies enorm gepassioneerd door film en de meesters van de cinema, van Chaplin tot Scorsese. Voor Fenomeno heeft hij meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in de (sport) marketing wereld. Een stevige bagage die nog steeds zeer goed van pas komt. Tot slot is Bruno ook gek op Nina, Matteo en Valérie, houdt hij erg van Italië en lekker eten en is hij een interista voor het leven. De tijd die er overblijft, vult hij met mountainbiken en trail running.

Een deel van ons werk vind je op deze website. Daarnaast vind je op Vimeo een uitgebreidere selectie video’s. In de blog kan je terecht voor wat behind the scenes en making of stuff.

 
“You’ll never find a rainbow if you’re looking down”
— Charlie Chaplin